AGRICI SIGNATURE - FETEASCA NEAGRA 2019

AGRICI SIGNATURE - FETEASCA NEAGRA 2019

Un vin complex, cu corp mediu, cu arome sărate și un palat suplu matur. Un vin creat din soiuri de struguri Feteasca Neagra. Asortare: carne afumata, carne rosie, miel..

67.00Lei Pret fara TVA: 56.30Lei

AGRICI SIGNATURE - MERLOT/ FETEASCA NEAGRA 2019

AGRICI SIGNATURE - MERLOT/ FETEASCA NEAGRA 2019

Un cupaj echilibrat din struguri culeși manual și selecționați din soiurile Merlot și Feteasca Neagră cu notele specifice regiunii vitivinicole de Indicație Geografică Protejată Codru, temperate și armonioase. Acest vin din struguri Merlot și Feteasca Neagră se evidențiază prin culoarea rubinie intensă și gustul plin, catifelat, cu arome de fructe de pădure, prune condimentate și accente de lemn, care continuă într-un post gust de durată. Asortare: friptură de porc, costițe la grătar, cașca..

67.00Lei Pret fara TVA: 56.30Lei

ALEKSANDROVIC - PROKUPAC 2020

ALEKSANDROVIC - PROKUPAC 2020

Vin rosu sec obtinut din soiul de struguri vechi sarbesc Prokupac (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie inchisa. Arome de cirese dulci supracoapte, cirese amare, cuisoare, scortisoara si note elegante de vanilie. Gust bogat si armonios, cu note de cirese negre si coacaze negre, tanini fini si catifelati. 12 luni in baric francez si butoaie de stejar slavon si (30% + 70%). Asociere cu bucate traditionale balcanice, produse crud uscate afumate din carne, toate tipuril..

149.00Lei Pret fara TVA: 125.21Lei

ALEKSANDROVIC - REGENT RESERVE 2019

ALEKSANDROVIC - REGENT RESERVE 2019

Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Sauvignon (50%) si Merlot (50%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de macese, mure, coacaze negre si afine. Gust complex palatin, corp plin, tanini fini si catifelati, in armonie cu notele fructate si cele de baric. 24 luni in baric francez si slavon. Elementul definitoriu este balanta dintre prospetime, note fructate si tanini. Postgust persistent, armonios si foarte placut. Asociere cu carne rosie grasa sau de v..

218.00Lei Pret fara TVA: 183.19Lei

ALEKSANDROVIC - TRIJUMF NOIR 2019

ALEKSANDROVIC - TRIJUMF NOIR 2019

Vin rosu sec obtinut din soiul Pinot Noir (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome fructate bogate de cirese supracoapte si prune. Gust palatin proaspat, corp mediu, cu note delicat condimentate, integrate superb cu aromele fructate, tanini catifelati si aciditate placuta. Postgust elegant, catifelat, sublim prin textura persistenta. 12 luni in baric francez si butoaie de stejar slavon si (30% + 70%). Asociere cu paste, preparate de casa din berbec, bucate din c..

218.00Lei Pret fara TVA: 183.19Lei

ALEKSANDROVIC - VIZIJA SELECTION 2020

ALEKSANDROVIC - VIZIJA SELECTION 2020

VIZIJA SELECTION 2020, Vin roșu sec, DOC, baricat, 14%vol.alc. Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Franc (70%) si Cabernet Sauvignon (30%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de mure, afine, cirese dulci si visine supracoapte, cu un caracter proaspat picant. Note fine de cuisoare, scortisoara si vanilie. 12 luni in baric francez si slavon. Gust complex palatin, corp si aciditate medie, tanini fini si catifelati, in armonie cu notele fructate si cele..

149.50Lei Pret fara TVA: 125.21Lei

BATONIS KARI – ALAZANI VALLEY

BATONIS KARI – ALAZANI VALLEY

Vinul are culoarea rodiei și o aroma specifică de fructe. Gustul este complet, armonios. Este produs prin schema tehnologică a cupajului: amestec de vin roșu uscat și suc concentrat de struguri...

58.00Lei Pret fara TVA: 48.74Lei

BATONIS KARI – MUKUZANI

BATONIS KARI – MUKUZANI

Vinul are culoarea închisă, de rodie. Se caracterizează prin buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăz negru și fructe de pădure. Gustul este plin și armonios. La atingerea concentrației optime de zahăr, strugurii sunt culeși manual. Sortarea secundară a strugurilor se efectuează pe teritoriul fabricii, cu excepția procesării strugurilor deteriorați. Strugurii sunt prelucrați în cel mult trei ore de la cules. După îndepăr..

58.00Lei Pret fara TVA: 48.74Lei

BATONIS KARI – SAPERAVI

BATONIS KARI – SAPERAVI

Vinul se caracterizează prin culoarea închisă de rodie, buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăz negru și fructe de pădure. Gustul este plin și armonios. ..

58.00Lei Pret fara TVA: 48.74Lei

BATONO DE’WINO – KINDZMARAULI Stoc epuizat

BATONO DE’WINO – KINDZMARAULI

Vin roșu demi-dulce cu denumire controlată produs din struguri Saperavi special selecționați, cultivați sub denumirea Mukuzani în regiunea Kakheti. Vinul expune perfect aroma unică a acestei varietăți combinată cu note de cireșe și mure, de culoare rodiei, roșu închis. Gustul catifelat și dens este într-o frumoasă armonie cu dulceața naturală...

74.00Lei Pret fara TVA: 62.19Lei

BATONO DE’WINO – MUKUZANI BATONO DE’WINO – MUKUZANI Stoc epuizat

BATONO DE’WINO – MUKUZANI

Vin roșu sec cu denumire controlată produs din struguri Saperavi special selecționați, cultivați sub denumirea Mukuzani în regiunea Kakheti. Vinul are culoarea închisă, de rodie. Vinul are aroma tradițională acestei varietăți, cu note de cireșe coapte, migdale și vanilie. Gustul catifelat de tanin este combinat delicat cu note de stejar, cu persistență îndelungată. Maturat în butoaie de stejar...

74.00Lei Pret fara TVA: 62.19Lei

BATONO DE’WINO – SAPERAVI Stoc epuizat

BATONO DE’WINO – SAPERAVI

Vinul are culoarea închisă, de rodie. Se caracterizează printr-un buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăze negre și tonuri de fructe de padure, gust plin, armonios, catifelat. La atingerea maturității optime, strugurii sunt culeși manual. Sortarea secundară a strugurilor se efectuează în pivniță, cu excepția procesării strugurilor deteriorați. Strugurii sunt prelucrați în cel mult trei ore de la cules. După îndepărtarea tulpinii de struguri, st..

74.00Lei Pret fara TVA: 62.19Lei

BATONO QVEVRULI - ANTOKI BATONO QVEVRULI - ANTOKI

BATONO QVEVRULI - ANTOKI

BATONO Qvevruli ANTOKI 2022, vin roșu natural sec IG, produs și decantat în amfore de lut qvevri (îngropate în pământ). Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti, prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar. Vinul este de culoare rubiniu închis, aroma definitorie fiind cea de cireșe cu tonuri de vanilie. Tempe..

127.00Lei Pret fara TVA: 106.73Lei

BATONO QVEVRULI - OTSKHANURI SAPERE

BATONO QVEVRULI - OTSKHANURI SAPERE

Soi specific regiunii georgiene Imereti, pe coaste vestica a Marii Negre. Struguri culesi si sortati manual, vin fermentat si maturat un an in vase de lut ingropate - qvevri - prin tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 9 luni in butoi de stejar francez.Vinul are o culoare rubinie intensa, o aromă minunată de ierburi, visine rosii proaspete si fructe negre, cu note delicate de cirese si vanila. Gustul este specific varietal, proaspat  și arm..

127.00Lei Pret fara TVA: 106.73Lei

BATONO QVEVRULI – SAPERAVI BATONO QVEVRULI – SAPERAVI

BATONO QVEVRULI – SAPERAVI

Vinul este caracterizat de culoarea rubiniu închis. Gustul este puternic și armonios. Strugurii cu conținut ridicat de zahăr se culeg manual. După îndepărtarea tulpinei de struguri, stafida merge în vasele Qvevri, în care se efectuează procesul de fermentare cu o cultură curată de drojdie. Temperatura de fermentare este controlată și reglată (22-250 С). Pe parcursul perioadei de fermentare, tulpin..

127.00Lei Pret fara TVA: 106.73Lei

DEKANOZISHVILI RESERVE 2017 DEKANOZISHVILI RESERVE 2017

DEKANOZISHVILI RESERVE 2017

Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.Vinul are o culoare rubinie inchisa, are o aromă minunată cu note delicate de cigar, pasta de alune, prune si vanila.&..

245.00Lei Pret fara TVA: 205.89Lei

Showing 1 to 16 of 39 (3 Pages)