Un vin complex, cu corp mediu, cu arome sărate și un palat suplu matur. Un vin creat din soiuri de struguri Feteasca Neagra. Asortare: carne afumata, carne rosie, miel..
Un cupaj echilibrat din struguri culeși manual și selecționați din soiurile Merlot și Feteasca Neagră cu notele specifice regiunii vitivinicole de Indicație Geografică Protejată Codru, temperate și armonioase. Acest vin din struguri Merlot și Feteasca Neagră se evidențiază prin culoarea rubinie intensă și gustul plin, catifelat, cu arome de fructe de pădure, prune condimentate și accente de lemn, care continuă într-un post gust de durată. Asortare: friptură de porc, costițe la grătar, cașca..
Vin
rosu sec obtinut din soiul de struguri vechi sarbesc Prokupac (100%) din
podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie inchisa. Arome de cirese
dulci supracoapte, cirese amare, cuisoare, scortisoara si note elegante de
vanilie. Gust bogat si armonios, cu note de cirese negre si coacaze negre,
tanini fini si catifelati. 12 luni in baric francez si butoaie de stejar slavon (30% + 70%). Asociere cu bucate traditionale balcanice, produse crud uscate
afumate din carne, toate tipurile de..
Vin
rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Sauvignon (50%) si Merlot (50%) din
podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare rubinie. Arome bogate de macese,
mure, coacaze negre si afine. Gust complex palatin, corp plin, tanini fini si
catifelati, in armonie cu notele fructate si cele de baric. 24 luni in baric
francez si slavon. Elementul definitoriu este balanta dintre prospetime, note
fructate si tanini. Postgust persistent, armonios si foarte placut. Asociere cu
carne rosie grasa sau de v..
Vin
rosu sec obtinut din soiul Pinot Noir (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija.
Are o culoare rubinie. Arome fructate bogate de cirese supracoapte si prune.
Gust palatin proaspat, corp mediu, cu note delicat condimentate, integrate
superb cu aromele fructate, tanini catifelati si aciditate placuta. Postgust
elegant, catifelat, sublim prin textura persistenta. 12 luni in baric francez
si butoaie de stejar slavon si (30% + 70%). Asociere cu paste, preparate de
casa din berbec, bucate din c..
VIZIJA SELECTION 2020, Vin roșu sec, DOC, baricat, 14%vol.alc.
Vin rosu sec obtinut din soiurile Cabernet Franc
(70%) si Cabernet Sauvignon (30%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare
rubinie. Arome bogate de mure, afine, cirese dulci si visine supracoapte, cu un
caracter proaspat picant. Note fine de cuisoare, scortisoara si vanilie. 12
luni in baric francez si slavon. Gust complex palatin, corp si aciditate medie,
tanini fini si catifelati, in armonie cu notele fructate si cele..
Vinul are culoarea rodiei și o aroma specifică de fructe. Gustul este complet, armonios. Este produs prin schema tehnologică a cupajului: amestec de vin roșu uscat și suc concentrat de struguri...
Vinul are culoarea închisă, de rodie. Se caracterizează prin buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăz negru și fructe de pădure. Gustul este plin și armonios. La atingerea concentrației optime de zahăr, strugurii sunt culeși manual. Sortarea secundară a strugurilor se efectuează pe teritoriul fabricii, cu excepția procesării strugurilor deteriorați. Strugurii sunt prelucrați în cel mult trei ore de la cules. După îndepăr..
Vinul se caracterizează prin culoarea închisă de rodie, buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăz negru și fructe de pădure. Gustul este plin și armonios. ..
Vin
roșu demi-dulce cu denumire controlată produs din struguri Saperavi recolta tarzie special
selecționați, cultivați sub denumirea Kindzmarauli în regiunea Kakheti. Vinul expune
perfect aroma unică a acestei varietăți combinată cu note de cireșe și mure, de
culoare rodiei, roșu închis. Gustul catifelat și dens este într-o frumoasă armonie cu
dulceața naturală...
Vin roșu sec cu denumire controlată produs din struguri
Saperavi culesi la maturitate deplina, special selecționați, cultivați sub
denumirea Mukuzani în regiunea Kakheti. Vinul are culoarea închisă, de rodie. Vinul are aroma tradițională acestei varietăți,
cu note de cireșe coapte, migdale și vanilie. Gustul catifelat de tanin este
combinat delicat cu note de stejar, cu persistență îndelungată. Maturat pana la
un 1 an în butoaie de stejar francez...
Vin roșu sec produs din
varietatea de struguri Saperavi, cultivată în regiunea Kakheti. Vinul are
descendență, cu o varietate de arome, gust armonios, astringență plăcută. Maturat
6 luni în butoaie de stejar. Vinul are culoarea închisă, de rodie. Se caracterizează printr-un buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăze negre și tonuri de fructe de padure, gust plin, armonios, catifelat. ..
BATONO Qvevruli ANTOKI
2022, vin roșu natural sec IG,
produs și decantat în amfore de lut qvevri (îngropate în pământ). Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați
din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti,
prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime
atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar. Vinul este
de culoare rubiniu închis, aroma definitorie fiind cea de cireșe cu tonuri de
vanilie. Tempe..
Soi specific regiunii georgiene Imereti, pe coaste vestica a Marii Negre. Struguri culesi si sortati manual, vin fermentat si maturat un an in vase de lut ingropate - qvevri - prin tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 9 luni in butoi de stejar francez.Vinul are o culoare rubinie
intensa, o aromă minunată de ierburi, visine rosii proaspete si fructe
negre, cu note delicate de cirese si vanila. Gustul este specific varietal,
proaspat și arm..
Vinul este caracterizat de culoarea rubiniu închis. Gustul este puternic și armonios. Strugurii cu conținut ridicat de zahăr se culeg manual. După îndepărtarea tulpinei de struguri, stafida merge în vasele Qvevri, în care se efectuează procesul de fermentare cu o cultură curată de drojdie. Temperatura de fermentare este controlată și reglată (22-250 С). Pe parcursul perioadei de fermentare, tulpin..
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la butoi francez. Decantare recomandata.Vinul are o culoare rubinie inchisa, are o aromă minunată cu note
delicate de cigar, pasta de alune, prune si vanila.&..