Vinul are culoarea rodiei și o aroma specifică de fructe. Gustul este complet, armonios. Este produs prin schema tehnologică a cupajului: amestec de vin roșu uscat și suc concentrat de struguri...
Vinul are culoarea galben pai. Se caracterizează printr-un gust armonios, vesel. Este produs prin schema tehnologică a cupajului: amestec de vin alb uscat și suc concentrat de struguri...
Vinul are culoarea închisă, de rodie. Se caracterizează prin buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăz negru și fructe de pădure. Gustul este plin și armonios. La atingerea concentrației optime de zahăr, strugurii sunt culeși manual. Sortarea secundară a strugurilor se efectuează pe teritoriul fabricii, cu excepția procesării strugurilor deteriorați. Strugurii sunt prelucrați în cel mult trei ore de la cules. După îndepăr..
Vinul se caracterizează prin nuanță palidă de coral și aromă florală în tonurile florii de piersic si gem de gutui. Gustul este caracterizat printr-un buchet vesel de fructe bine echilibrat. La atingerea maturității optime, strugurii sunt culeși manual. ..
Vinul se caracterizează prin culoarea închisă de rodie, buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăz negru și fructe de pădure. Gustul este plin și armonios. ..
La atingerea maturității optime, strugurii sunt culeși manual. Transportul este aranjat în cutii. Apoi se sortează strugurii. După îndepărtarea tulpinei de struguri, stafida merge la presa pneumatică. Sucul de struguri cu auto-curgere este transferat în cisterna verticală, pentru rafinare. Sucul rafinat merge în altă cisternă pentru fierbere. Se adaugă cultură curată de drojdie. Temperatura de fierbere este reglată (15-18° С). După terminarea fierberii, vinul rămâne pe sedimentul de drojdie..
Vin
roșu demi-dulce cu denumire controlată produs din struguri Saperavi recolta tarzie special
selecționați, cultivați sub denumirea Kindzmarauli în regiunea Kakheti. Vinul expune
perfect aroma unică a acestei varietăți combinată cu note de cireșe și mure, de
culoare rodiei, roșu închis. Gustul catifelat și dens este într-o frumoasă armonie cu
dulceața naturală...
Vin roșu sec cu denumire controlată produs din struguri
Saperavi culesi la maturitate deplina, special selecționați, cultivați sub
denumirea Mukuzani în regiunea Kakheti. Vinul are culoarea închisă, de rodie. Vinul are aroma tradițională acestei varietăți,
cu note de cireșe coapte, migdale și vanilie. Gustul catifelat de tanin este
combinat delicat cu note de stejar, cu persistență îndelungată. Maturat pana la
un 1 an în butoaie de stejar francez...
Vin
alb sec cupaj produs din varietatea de struguri Rkatsiteli si Mtsvane,
cultivați sub denumirea controlată Napareuli în regiunea Kakheti. Culoarea este
galben pai pal; buchet de fructe
proaspete cu tonuri ușoare de grapefruit și gutui; gust fin, catifelat și
armonios, aroma puternică specifică soiului, cu final de durată...
Vin roșu sec produs din
varietatea de struguri Saperavi, cultivată în regiunea Kakheti. Vinul are
descendență, cu o varietate de arome, gust armonios, astringență plăcută. Maturat
6 luni în butoaie de stejar. Vinul are culoarea închisă, de rodie. Se caracterizează printr-un buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăze negre și tonuri de fructe de padure, gust plin, armonios, catifelat. ..
BATONO Qvevruli ANTOKI
2022, vin roșu natural sec IG,
produs și decantat în amfore de lut qvevri (îngropate în pământ). Vin roșu sec produs exclusiv din struguri selecționați
din varietatea Saperavi, cultivați în podgoriile ˝Batono˝ din Mukuzani, Kakheti,
prin metoda antică tradițională qvevri (peste 8000 de ani vechime
atestată). Maturat 9 luni in qvevri si 6 luni în butoaie de stejar. Vinul este
de culoare rubiniu închis, aroma definitorie fiind cea de cireșe cu tonuri de
vanilie. Tempe..
Soi specific regiunii georgiene Imereti, pe coaste vestica a Marii Negre. Struguri culesi si sortati manual, vin fermentat si maturat un an in vase de lut ingropate - qvevri - prin tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 9 luni in butoi de stejar francez.Vinul are o culoare rubinie
intensa, o aromă minunată de ierburi, visine rosii proaspete si fructe
negre, cu note delicate de cirese si vanila. Gustul este specific varietal,
proaspat și arm..
Vinul are culoarea chihlimbar închis. Se caracterizează prin aroma de fructe uscate, gust puternic și armonios. Poate avea unele sedimente. Strugurii cu conținut ridicat de zahăr se culeg manual. Întregul proces de fermentație și limpezire are loc în vasele Qvevri...
Sepaj sec APPASSIMENTO din soiurile georgiene Saperavi, Shavkapito si Otskhanuri Sapere, culese si selectionate manual din zone de origine. Strugurii Saperavi si Shavkapito sunt deshidratati la soare. Fermentat si maturat in vase din lut ingropate - QVEVRI - tehnica traditionala georgiana veche de peste 8.000 de ani. Tinut 2 ani la baric francez. Decantare recomandata.Vinul are o culoare rubinie inchisa, are o aromă minunată cu note
delicate de cigar, pasta de alune, prune si vanila.&..
Vaziani Akhaseni - Vin rosu demidulce din din soiul
Saperavi (100%) struguri culesi manual (DOC CMD,
zona Akhasheni, regiunea Kakhetia). Vinul are o culoare rubinie
inchisa. Are o aromă specifica de fructe
roșii de pădure, cu note de cirese, care întregesc un corp suculent. Gustul este
puternic, corpolent și armonios, notele de cirese si ciocolata, învăluie întregul
palat. Un vin bogat, bine structurat cu tanini medii, postgust de durată. Servire la
temperatura de 12-16 C0. Se asort..