Vin sec alb produs din soiurile de struguri Sauvignon Blanc (85%) si Floricica (15%) recoltati din regiunea Valul lui Traian. Culoare galben verzuie deschisă cu
nuanțe de lămâie. Aroma proaspătă de frunze de
coacăz, tei, măr verde, cu note dulci de fructul pasiunii. Se asortează bine cu
preparate din carne albă asezonate cu ierburi aromatice de Provence. Servire la 10-12 C0..
Culoare roz deschisa.Aroma complexa a florilor cu nuanta pronuntata de trandafir,propolis,ceara si mierea moale,placut cu dulceata rafinata si echilibrata,cu postgust lung a trandafirului.Este un aperitiv placut,dar si pairing perfect cu deserturi usoare,cu salate de fructe,inghetata sau cascaval moale.
..
Vin de culoare aurie cu nuanțe verzui cu o aromă complexă de flori albe, mere verzi cu note fine de fructe galbene si un gust moale, echilibrat, care redă o savoare deosebită și prospețime maximă.Asortare: mâncăruri de pește marinate și paste cu fructe de mare sau risotto..
Vin produs din soiul de struguri Pinot Noir (100%) cultivati in sudul Basarabiei, regiunea Valul lui Traian. Are o culoare visinie vie. Aroma elegantă a vișinelor și fructelor roșii este însoțită de un traseu
ușor de tabac și condimente picante. Gustul este moale, fructat, cu
o amprenta de cirese amare plăcută în gustul continuu. Se potrivește excelent cu confit de rață delicat prăjit sub sos de
merișoare, de asemenea, cu brânzeturi tari și semi-tari. Temperatura optima de serv..
Vin premium din soiul local Rara Neagra, de culoare roșu-rubiniu. Aroma complexă a fructelor de
pădure roșii cu note subtile de condimente orientale. Gustul este moale, echilibrat,
cu nuante placute de cirese coapte, care dau o aroma deosebita cu postgust
indelungat. Se potrivește excelent cu
confitul delicat de rață prăjită sub sosul de merișoare, de asemenea cu brânză
tare și semi-tare cu condiment mediu...
Vinul prețios și nobil, din soiul georgian Saperavi, a trecut printr-un proces de maturare
timp de 12 luni în barrique românesc din Transilvania de 500 de litri și posedă
o culoare intensă, vie, de un roșu-aprins – magenta. În buchetul complex se deslușesc arome de fructe roșii de
pădure, predomină nuanțe fine de piper alb și negru. Gustul este unul pronunțat, echilibrat, care
conferă o savoare deosebită cu un postgust de lungă durată. Se potrivește perfect cu carne
de vită la gră..
Un vin premium alb sec, cupaj din soiul autohton Alb de
Onitcani (60%) si cel georgian aclimatizat Rkatsiteli (40%), maturat minim 6
luni in butoaie de stejar francez. Vin de culoare aurie cu tonuri verzuie, cu o
aromă pronunțată de miere florală și note de mango. Gustul este proaspăt, cu o
aciditate echilibrata, lasă un gust lung plăcut. Se asorteaza bine cu
brânzeturi ușoare, peste de captura pe plita și carne albă la gratar...
Vin cupaj din soiuri locale Floricica si Alb de Onitcani, ultimul in conntact cu butoi, de culoare verzuie cu nuanțe aurii. Aroma complexă de fructe
exotice, pepene copt cu un strop de vanilie. Gustul este armonios,
proaspăt, cu un postgust lung plăcut. Se asorteaza excelent cu brânzeturi sau salate...
Vin cupaj din soiuri locale Saperavi si Feteasca Neagra, aflate in contact cu butoi. Culoare intensă de vișine cu note de
violet. Aroma pronunțată și complexă
de fructe de pădure, condimente orientale și piper. Gust armonios de taninuri moi
cu note de prune afumate și coacăze negre coapte. Se potrivește perfect cu carne
de vită la grătar sau miel cu ierburi sau o asociere excelentă cu brânză
maturată...
Vin din soiurile Syrah (70%) si local vechi Copceac (30%)
aflat in contact cu butoiul pana la 9 luni. Culoare bogată de roșu
vișiniu cu nuanțe de violet specifice Copceac. Aroma pronunțată și complexă de cireșe,
coacăze, condimente orientale și piper. Gust armonios de taninuri moi cu nuanțe
de smântână și coacăze roșii coapte. Se potrivește perfect cu carne de vită la
grătar sau miel cu ierburi sau o asociere excelentă cu brânză îmbătrânită.
Temperatura de servire 15-18 C0..
Vin cupaj din soiuri Merlot, Saperavi, Cabernet Sauvignon si Rara Neagra, aflate 1 an in contact cu
butoi. Culoare adâncă de rodii cu o aroma cremoasă, cu nuanțe de prune,
coacăza, tabac și piele aduc un gust corpolent, bogat și un post-gust rafinat
cu note de fructe de pădure. Asortare: feluri principale de carne, cum ar
fi carnea roșie la grătar sau carne de pasăre cu ierburi sau mirodenii
..
Vin
cupaj din soiuri Saperavi, Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra, aflate 1 an in contact cu
butoi. Cu o culoare adâncă de rodii si o aromă cremoasă cu nuanțe de prune,
coacăza, tabac și piele si un gust corpolent, bogat și un post-gust rafinat cu
note de fructe de pădure. Asortare: feluri principale de carne, cum ar fi
carnea roșie la grătar sau carne de pasăre cu ierburi sau mirodenii..
Vin spumant brut obtinut
prin metoda Charmat din soiurile Pinot Noir (55%) si Chardonnay (45%). Vinul
are o culoare galben pai cu nuanțe verzui. Aroma proaspata de pere si mere
verzi însoțită de note delicate de flori
albe. Gustul este mineral, proaspăt și armonios. Se asortează perfect cu
brânzeturi cremoase și paste cu fructe de mare sau risotto. Temperatura de
servire 10-12 C0..
Vin
spumant brut, obtinut prin metoda italiana Charmat. Produs premium din soiurile
Alb de Onitcani (60%), Chardonnay (25%) si Pinot Noir (15%), culese si
selectate manual din regiunea Valul lui Traian, Gagauzia. Vinul are o culoare
de pai cu nuanțe verzui, cu o aromă de citrice cu nuante de grepfruit însoțită
de note delicate de flori albe si mar verde. Gustul este plin, proaspăt și
armonios. Se asortează perfect cu brânzeturi cremoase și paste cu fructe de
mare sau risotto. Servire la t..
Vin spumant brut, obtinut prin metoda de fermentare Charmat. Produs premium din soiurile Pinot Gris, Pinot Noir, Chardonnay si Rkatsiteli, culese si selectate manual din regiunea Valul lui Traian, Gagauzia.Vinul are o culoare de pai cu
nuanțe verzui, cu o aromă minunată însoțită de
note delicate de flori albe și citrice. Gustul este moale, proaspăt și
armonios. Se asortează perfect cu brânzeturi
cremoase, tartine cu icre de somon, precum și paste cu fructe de mare sau risotto...
Vin rosu sec din soiul de strugure local vechi Copceac. Are o culoare rubinie aprinsa cu nuanțe
violete. Aromă complexă de fructe de
pădure sălbatice cu nuanțe fine de cireșe negre, violete și piper alb. Gust echilibrat, cu aciditate
vie și nuanțe plăcute de vișină și cireșă coaptă. Se asociaza excelent cu carne
afumată, pateurile și salate. Temperatura de servire 15-18 C0..