ALEKSANDROVIC - VARIJANTA ROSE 2022

ALEKSANDROVIC - VARIJANTA ROSE 2022

VARIJANTA ROSE 2022, Vin roze sec, DOC, 13,5%vol.alc. Vin roze sec obtinut din soiul Muscat Hamburg (100%) din podgoria Oplenac, Sumadija. Are o culoare culoare roze intensa. Are o structura puternica si complexa, cu arome de capsuni, fragute, dar si note elegante de trandafiri salbatici. Gust palatin revigorant, armonios, catifelat, cu note specifice de fructe rosii de padure, postgust persistent. Asociere polivalenta cu aperitive din sunca sau branzeturi traditionale de casa,  c..

139.50Lei Pret fara TVA: 116.81Lei

BATONIS KARI – ROSE BATONIS KARI – ROSE

BATONIS KARI – ROSE

Vinul se caracterizează prin nuanță palidă de coral și aromă florală în tonurile florii de piersic si gem de gutui. Gustul este caracterizat printr-un buchet vesel de fructe bine echilibrat. La atingerea maturității optime, strugurii sunt culeși manual. ..

58.00Lei Pret fara TVA: 48.74Lei

JAVGUR - MARIAGE ROSE

JAVGUR - MARIAGE ROSE

Un vin spectaculos, care este mariajul dintre soiurile Traminer roz & Pinot Gris, produs din struguri culeși manual, crio-macerați câteva săptămâni cu reglarea procesului de fermentaţie. Culoarea este de un roz elegant. Aroma complexă încântă cu note de dulceață de trandafir, iasomie, fructe exotice, piersici și coacăze. Gustul complex și fin, în care predomină note de trandafir, armonizează cu postgustul lung și plăcut de fructe de pădure...

63.00Lei Pret fara TVA: 52.94Lei

Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)