Vinul are culoarea închisă, de rodie. Se caracterizează prin buchet aspru exprimat cu tonuri de coacăz negru și fructe de pădure. Gustul este plin și armonios. La atingerea concentrației optime de zahăr, strugurii sunt culeși manual. Sortarea secundară a strugurilor se efectuează pe teritoriul fabricii, cu excepția procesării strugurilor deteriorați. Strugurii sunt prelucrați în cel mult trei ore de la cules. După îndepărtarea tulpinii de struguri, stafida merge la vinificator, în care se efectuează procesul de fermentare și simultan și macerarea (îmbogățirea sucului fermentat de struguri cu polifenoli disponibili). Fermentarea se efectuează cu o cultură curată de drojdie. Temperatura de fermentare este reglată (22-250 °С). La 6-7 zile după macerare, vinul este îndepărtat din pulpa de struguri și merge în altă cisternă, în care acidul lactic de mere este fermentat (pentru reducerea acidității de titrare). Îmbătrânirea vinului se efectuează în vas de stejar sau cisternă din oțel inoxidabil, pe baza deciziei oenologului, în funcție de specificului vinului.