Despre noi


True Wines este unicul importator din România cu cel mai mare și variat portofoliu de vinuri din Georgia, Republica Moldova și Serbia.

Misiunea cu care a pornit la drum True Wines, în 2020, a fost de a aduce în Romania vinuri autentice, corecte, create de vinificatori responsabili, onești, cu suflet mare. Vinurile frumoase sunt create de vinificatori pricepuți, la crame cu proprietari care își doresc clienți fericiți de întâlnirea cu vinul lor și care nu urmăresc doar profitul imediat.

 

În Viziunea noastră, ne dorim să aducem umanitatea creatoare de vin, care unește oamenii în jurul unui pahar și a unei mese îmbelșugate, promovăm vinul prieteniei, camaraderiei, întrajutorării și mai ales vinul strămoșilor, fără de care noi, cei trecători, nu am avea identitate. Credem că un importator de vinuri este asemenea unui explorator de la începutul istoriei, care pleacă în căutarea oamenilor cu suflet frumos care fac un vin gustos, vin adus împreună cu istoria lui, a oamenilor și a locurilor.

Cunoscându-l mai bine pe celălat, ne înțelegem mai bine pe noi, cunoscând trecutul ne înțelegem prezentul și ne pregătim viitorul, iar vinul bun este liantul perfect. (Petru-Horațiu Filip, Administrator)

 

Portofoliul de vinării (crame) și de vinuri pe care îl are True Wines cuprinde o selecție atent făcută după vizite și multe degustări în țările alese pentru a aduce vinurile în România, foarte multe dintre ele având înalte premii la concursuri internaționale sau făcând parte din vinurile diferitelor case regale sau administrații prezidențiale.


Vă invităm să le explorați și voi, să vă bucurați de ele, de povestea lor și să vă dați voie, alături de noi, să cunoaștem și să învățăm continuu!

 

Brand-ul True Wines aparține S.C. NOMAD EXPERIENCE S.R.L. cu sediul în București, înregistrată la Registrul Comerțului EUID: ROONRC.J40/8408/2020.