MIED EFERVESCENT ALB DEMISEC

MIED EFERVESCENT ALB DEMISEC

Culoare cristalina cu nuante verziu,aroma bogata de flori de camp cu nuante de propolis,ceara si miere.Fin,proaspat si echilibrat dar si complex in acelasi timp,cu nuante placute in postgust.Este o bautura gastronomica,un aperitiv perfect,se acompanieaza cu bucataria orientala. Se combina foarte bine cu cascaval moale si maturat,mancaruri de peste,fructe de mare sau carne de pasare...

79.00Lei Pret fara TVA: 66.39Lei

MIED EFERVESCENT ROZE DEMIDULCE

MIED EFERVESCENT ROZE DEMIDULCE

Culoare roz deschisa.Aroma complexa a florilor cu nuanta pronuntata de trandafir,propolis,ceara si mierea moale,placut cu dulceata rafinata si echilibrata,cu postgust lung a trandafirului.Este un aperitiv placut,dar si pairing perfect cu deserturi usoare,cu salate de fructe,inghetata sau cascaval moale. ..

79.00Lei Pret fara TVA: 66.39Lei

NOVAK SPUMANT BRUT - 2 SOIURI

NOVAK SPUMANT BRUT - 2 SOIURI

Vin spumant brut obtinut prin metoda Charmat din soiurile Pinot Noir (55%) si Chardonnay (45%). Vinul are o culoare galben pai cu nuanțe verzui. Aroma proaspata de pere si mere verzi  însoțită de note delicate de flori albe. Gustul este mineral, proaspăt și armonios. Se asortează perfect cu brânzeturi cremoase și paste cu fructe de mare sau risotto. Temperatura de servire 10-12 C0..

85.00Lei Pret fara TVA: 71.43Lei

NOVAK SPUMANT BRUT - 3 SOIURI

NOVAK SPUMANT BRUT - 3 SOIURI

Vin spumant brut, obtinut prin metoda italiana Charmat. Produs premium din soiurile Alb de Onitcani (60%), Chardonnay (25%) si Pinot Noir (15%), culese si selectate manual din regiunea Valul lui Traian, Gagauzia. Vinul are o culoare de pai cu nuanțe verzui, cu o aromă de citrice cu nuante de grepfruit însoțită de note delicate de flori albe si mar verde. Gustul este plin, proaspăt și armonios. Se asortează perfect cu brânzeturi cremoase și paste cu fructe de mare sau risotto. Servire la t..

118.00Lei Pret fara TVA: 99.16Lei

NOVAK SPUMANT BRUT - 4 SOIURI

NOVAK SPUMANT BRUT - 4 SOIURI

Vin spumant brut, obtinut prin metoda de fermentare Charmat. Produs premium din soiurile Pinot Gris, Pinot Noir, Chardonnay si Rkatsiteli, culese si selectate manual din regiunea Valul lui Traian, Gagauzia.Vinul are o culoare de pai cu nuanțe verzui, cu o aromă minunată însoțită de note delicate de flori albe și citrice. Gustul este moale, proaspăt și armonios. Se asortează perfect cu brânzeturi cremoase, tartine cu icre de somon, precum și paste cu fructe de mare sau risotto...

118.50Lei Pret fara TVA: 99.16Lei

Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)